HAMOR Soft
  HAMOR Soft
programe de contabilitate şi management
 Despre noi  About us  Rólunk 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Parteneri:

Camera de comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna
Furnizăm sistemul de gestiune pentru Camera de comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna
Puteţi accesa pagina web prin:
www.hamorsoft.ro sau
www.hamorsoft.eu

Doriţi să primiţi o înştiinţare la fiecare modificare a paginii ?  Detalii ...


HAMOR Soft kft.

Cégünk 1990-ben alakult Sepsiszentgyörgyön (Románia, Kovászna megye). Terjesztőinkkel együtt tobb, mint 30 szakember áll a felhasználók rendelkezésére. Munkatársaink általában számítástechnikai szakemberek, könyvszakértők vagy mérlegképes könyvelők. Néhányan magyarországi mérlegképes könyvelői képesítéssel is rendelkeznek.

Tevékenységi területek:

Képviseletek:

Termékeinket kiterjedt - több, mint 20 cégből álló- terjesztői hálózat segítségével értékesítjük. Ügyfeleink száma meghaladja a kétezret, Románia szinte egész területén, főként Erdélyben. Állandó képviseletünk van a következő városokban: Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely, Barót, Brassó, Kolozsvár, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Marosvásárhely, Bukarest.

A szoftverek jellemzői:

Fő termékeinkről:

A HAMOR Soft programok kapcsolhatók más cégek programjaival is:

A hCONT-ból könyvelési tételek generálhatók bármilyen részletezésben (pld. költséghely szerint is). A hCONT könyvelésbe más cégek programjai által készített könyvelési tételek is feladhatók. A hMARFA-ból exportálhatók a cikktörzzsel, bevételezéssel, eladással, folyószámlával, pénztárral kapcsolatos tranzakciók és ugyanezek importálhatók más programokból. Ezen az interfészen kapcsolhatók a kasszagépek, a terepen számlázásra használt PDA-k stb. A hSALAR-ba importálhatók a beléptető rendszerek által generált, jelenléttel kapcsolatos adatok vagy a termelési rendszerből származó, a teljesítményarányos bérszámításhoz szükséges adatok. A hSALAR-ból átadhatók adatok komplex HR rendszerekbe. Részletek...

Magyar nyelvű linkek és információk:

Kapcsolódások:

A HAMOR Soft név és a fő programnevek az Országos Találmányi- és Védjegyhivatalnál bejegyzett kereskedelmi védjegyek. (www.osim.ro). Szoftvereink szerepelnek a Számítógépes Programok Jegyzékében a Román Szerzőjog-védelmi Hivatalnál (www.orda.ro).

Cégünk a Kovászna megyei Kereskedelmi-és Iparkamara tagja. Többször helyezést ért el a cégek megyei toplistájában. Tagja vagyunk a 2013-ban alakult IT&C szekciónak.

1998 óta a cég az Országos Informatikai és Szolgáltató Egyesület tagja. (www.anis.ro).

2013-tól cégünk tagja a Csíki Vállakozók Egyesületének (www.csve.ro). Ezen belül tagja az IT Plus Klaszternek (www.csve.ro/ITPlus).


©  HAMOR Soft -